Bel ons op: 0499 - 490092

De installatiepartner uit Best al +120 jaar

Van der Velden Installaties. Al 120 jaar een vaste waarde. Al meer dan een eeuw hét adres voor thermische installaties en installatietechniek.

Ons bedrijf staat voor kwaliteit en duurzaamheid die de basis vormt voor tevreden klanten in zowel de particuliere als de zakelijk markt.

Leveren, installeren en onderhouden van installaties

Wij leveren, installeren en onderhouden uw gasgestookte installaties. Haarden, radiatoren, cv-installaties, warmtepompen en alles wat daarmee te maken heeft. Kwaliteit van oudsher. Bekend en vertrouwd.

Daarnaast specialiseren we ons in duurzame oplossingen: zonnepanelen, zonneboilers, pv-installaties en aanverwante systemen. Dus ook als u uw woning toekomstbestendig wilt maken, bent u bij Van der Velden Installaties aan het juiste adres.

Bezoek van der Velden installaties

We staan u met liefde en plezier te woord en geven u de informatie die u nodig hebt. We zijn bereikbaar op 0499-49 00 92. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@vanderveldeninstallaties.nl. Of maak gebruik van het formulier op de contactpagina.

Beter nog: kom eens langs op ons nieuwe kantoor aan de Ambachtsweg 12 in Best. We nemen rustig de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bel ons op: 0499 - 490092
Stuur ons een e-mail: info@vanderveldeninstallaties.nl