Bel ons op: 0499 - 490092

Kwaliteit en duurzaamheid CV-Ketels

De geschiedenis van Vaillant gaat terug tot 1874 toen het bedrijf in Duitsland door Johann Vaillant werd opgericht. Dus toch nog ruim 20 jaar voordat overgrootvader Van der Velden zijn bedrijf opzette, maar het mag duidelijk zijn dat de samenwerking tussen Van der Velden Installaties en Vaillant (dat net als Van der Velden nog steeds een familiebedrijf is) een sterke basis kent.

De slogan van Vaillant is: “mijn huis, mijn comfort’. Kwaliteit en duurzaamheid vormen de grondslag voor de producten die voor dat comfort zorgen. De systemen van Vaillant zijn energie-efficiënt en toekomstgericht en liggen in lijn met de lange traditie van deze fabrikant van warmtetoestellen.

Hoge energie-efficiëntie

Als een van Europa’s leidende fabrikanten van verwarmingstechnologieën is ‘vooruitdenken’ een cultuur die door het hele bedrijf wordt omarmd. De producten hebben een hoge energie-efficiëntie, lage emissies, en hebben een benijdenswaardige reputatie wat betreft prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De voortdurende drive om toonaangevende niveaus van klantenservice en trainingsondersteuning te bieden helpt hen aan te geven waarom de klanten Vaillant voortdurend aanbevelen.De ultieme goedkeuring waar een merk om zou kunnen vragen.

De missie

Vaillant werkt om de toonaangevende leverancier te zijn van verwarming, koeling en warm water oplossingen die gemakkelijk te gebruiken, milieuvriendelijk en energiebesparend zijn. Ze streven naar een duurzame en winstgevende groei voor ons familiebedrijf te realiseren.

Ondernemerschap, vertrouwen, integriteit en passie: deze vier waarden vormen de kern van hun bedrijfscultuur – en van de dagelijkse activiteiten van de meer dan 13.000 medewerkers.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bel ons op: 0499 - 490092
Stuur ons een e-mail: info@vanderveldeninstallaties.nl