Bel ons op: 0499 - 490092

CV Ketels & HR Ketels

Van der Velden Installaties werkt alleen samen met fabrikanten die hun sporen in de cv-techniek verdiend hebben.

Intergas is daarvan een goed voorbeeld: al meer dan 50 jaar richten ze zich op het perfectioneren van de cv-ketel en nemen ze een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van HR-ketels. Met eigen ontwikkeling en (Nederlandse) productie leveren ze oplossingen op verwarmingsgebied conform de hoogste kwaliteitsnormen.

Verwarmen en koelen

Intergas werkt samen met Daikin om de krachten op het gebied van verwarmen en koelen te bundelen. Een goed voorbeeld van deze succesvolle samenwerking is de Daikin-Intergas hybride: een systeem bestaande uit een warmtepomp en buitenunit van Daikin en een HR-ketel van Intergas. Deze combinatie herbergt zowel de functie van verwarming als van airconditioner en bespaart bij bestaande woningen tot wel 65% op het gasverbruik.

 

Intergas, onderdeel van Rheem

Met ingang van 1 juni 2019 maakt Intergas deel uit van Rheem. Dit Amerikaanse bedrijf is het enige bedrijf ter wereld dat zowel producent is van verwarmings- als verkoelingssystemen, warmwateroplossingen, zwembadverwarming en commerciële koel- en vriessystemen. Daarnaast is Rheem de grootste producent van warmwater-oplossingen in Noord-Amerika. Met de overname hoopt Rheem meer slagkracht te krijgen op de Europese markt voor warmte- en warmwateroplossingen. Tegelijkertijd geeft het Intergas de mogelijkheid om nieuwe producten te ontwikkelen en uit te breiden naar andere markten en regio’s.

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bel ons op: 0499 - 490092
Stuur ons een e-mail: info@vanderveldeninstallaties.nl