Bel ons op: 0499 - 490092

Du oplossingen in CV-ketels

Nefit-Bosch is de Europese marktleider in cv-ketels. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf, opereert nu onder de vleugels van het Duitse Bosch, dat net als Nefit en Van der Velden Installatie een bedrijf is dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met de producten van deze fabrikant hebben we dan ook jarenlange ervaring en we zijn trots om ons Nefit-dealer te mogen noemen. Vrijwel jaarlijks worden onze monteurs getraind in de installatie en het onderhoud van Nefit producten en hebben we niet alleen de kennis, maar ook alle onderdelen voor eventuele storingen paraat.

Met de Enviline II levert Nefit een duo-oplossing die zorgt voor aangename warmte in de koudere maanden maar ook voor gewenste verkoeling in de zomermaanden.

 

Nefit Bosch is ervan overtuigd dat een sociaal en ecologisch evenwicht nodig is om op lange termijn succesvol te zijn. Ze streven ernaar hulpbronnen voor huidige en toekomstige generaties te sparen.

CO2-neutraal

Wereldwijd definieert Bosch ambitieuze doelen. Niet alleen ontwikkelen ze steeds duurzamere oplossingen voor verwarming en warm water; ze produceren ook met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Zo opereert Bosch sinds eind 2020 – als eerste grote industriële onderneming – volledig CO2-neutraal. Door het aandeel groene energie steeds verder te vergroten en het volledig compenseren van de resterende uitstoot zijn alle 440 vestigingen van Bosch wereldwijd CO2-neutraal. Zij richten activiteiten op voor het oplossen van de uitdagingen waarmee onze samenleving wordt geconfronteerd. In de toekomst zal Bosch zich concentreren op zes megatrends: klimaat, energie, water, verstedelijking, globalisering en gezondheid.

Hybride

Voor de korte termijn bieden ze praktisch toepasbare oplossingen. Naast gasloze nieuwbouw, blijft de komende jaren in Nederland een rol weggelegd voor de toepassing van betrouwbare en efficiënte HR-technologie. Bijvoorbeeld in de hybride combinatie van warmtepomp en cv-ketel: volgens verschillende onderzoeksrapporten veruit de meest kansrijke manier om in Nederland de energietransitie snel vorm te geven.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bel ons op: 0499 - 490092
Stuur ons een e-mail: info@vanderveldeninstallaties.nl