Bel ons op: 0499 - 490092

Slimme regeltechniek

Perfect afgestelde regeltechniek

De zon, de lucht en de aarde vormen de basis voor een duurzaam verwarmingssysteem, maar de regeltechniek vormt het hart van de installatie. Een slimme en perfect afgestelde regeltechniek zorgt voor controle en comfort in uw woning. Vroeger was dat de kamerthermostaat die maar twee standenhad: ‘aan’ en ‘uit’. Vandaag de dag bieden we controle met uw smartphone of tablet vanuit uw luie stoel of vanaf elke locatie buitenshuis. En een goede controle betekent ook meer comfort op het gewenste moment in de gewenste ruimte en dat leidt in de praktijk weer tot besparing van energie.

Modulaire opbouw en wifi-technologie

Met modulaire opbouw en wifi-technologie sluiten we de regeltechniek van uw verwarming aan op uw draadloze thuisnetwerk. Daarmee krijgt u niet alleen een betrouwbare verbinding met uw systeem, maar ook een installatie die op laagvermogen (energie) werkt maar een groot bereik heeft.

Intelligente thermostaten

Een slimme thermostaat stemt de verwarming automatisch af op jouw gedrag. Deze is voorzien van handigheidjes die de bediening makkelijker maken en je helpen om energie te besparen. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer zelf de klok te programmeren en kunt de verwarming op afstand bedienen. Deze thermostaten werken veelal met Wifi en kunnen daardoor ook bediend worden middels een smartphone.

Ben jij al klaar voor de toekomst?

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bel ons op: 0499 - 490092
Stuur ons een e-mail: info@vanderveldeninstallaties.nl