Bel ons op: 0499 - 490092

ATAG

Al ruim 70 jaar produceert het Nederlandse Atag verwarmingsproducten die al jaren als testwinnaar uit diverse Europese consumententesten (inclusief de Nederlandse Consumentenbond) komen. Met een rendement van minimaal 107% en de slimme Atag One thermostaat zijn ze een betrouwbare, duurzame en energiezuinige partner van Van der Velden Installaties.

Lees verder

Intergas

Al meer dan 50 jaar richten ze zich op het perfectioneren van de cv-ketel en nemen ze een leidende positie in op het gebied van de ontwikkeling van HR-ketels. Met eigen ontwikkeling en (Nederlandse) productie leveren ze oplossingen op verwarmingsgebied conform de hoogste kwaliteitsnormen.

Lees verder

Nefit-Bosch

Nefit-Bosch is de Europese marktleider in cv-ketels. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf, opereert nu onder de vleugels van het Duitse Bosch, dat net als Nefit en Van der Velden Installatie een bedrijf is dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lees verder

Vaillant

De slogan van Vaillant is: “mijn huis, mijn comfort’. Kwaliteit en duurzaamheid vormen de grondslagvoor de producten die voor dat comfort zorgen. De systemen van Vaillant zijn energie-efficiënt en toekomstgericht en liggen in lijn met de lange traditie van deze fabrikant van warmtetoestellen.

Lees verder

Bespaar energie met een nieuwe HR-Ketel

Ten opzichte van de oudere systemen, bespaart u ook met de huidige generatie cv-ketels energie en draagt u bij aan vermindering van de uitstoot van CO2.

We onderscheiden een paar verschillende types:

✓ de combiketel: deze zorgt voor zowel de verwarming als het warme water. Voor warm water kan gekozen worden voor een doorstroomtoestel of opslag in een voorraadvat.
✓ de soloketel: deze zorgt alleen voor verwarming. Voor warm water kan gekozen worden voor een aparte (zonne-)boiler.

De beste cv-ketel voor uw woning wordt sterk bepaald door de vereiste capaciteit en uw wensen ten aanzien van comfort in de vorm van verwarming en warm water. Vanzelfsprekend hebben de ketels die wij installeren een hoog rendement (HR, tot wel 110%!) en zijn ze uitgerust met milieu- en energiebesparende verbrandings- en pompsystemen.

Daarnaast hebben ze allemaal een Gaskeurlabel dat de te leveren capaciteit en schone verbranding garandeert en een Energielabel (A+ of A++).

Bij een warmteterugwin-systeem (WTW) wordt de warme lucht die normaal via de ventilatie naar buiten gaat langs een warmtewisselaar gevoerd en weer hergebruikt om de woning te verwarmen. Dit systeem is optimaal toepasbaar in combinatie met een ventilatiesysteem en daardoor vooral geschikt voor nieuwbouw. In bestaande woningen kan warmte teruggewonnen worden door plaatsing van een kleine terugwin-box in de buitenmuur van de gewenste ruimte. Deze box kan vervolgens op bijvoorbeeld een radiator in die ruimte aangesloten worden.

EnergieWijsWonen

EnergieWijsWonen is gecertificeerd voor energieprestatie adviezen in de woningbouw (EPA-W) door de Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector en voldoet aan de eisen die gesteld worden in het kwaliteitshandboek volgens BeoordelingsRichtLijn BRL9500.

Een volgende stap in energiebesparing is de combinatie van een gasgestookte ketel met een hybride warmtepomp. Dat is een kleine elektrische pomp die de warmte uit de (koele) buitenlucht haalt en waarvoor geen grondboring nodig is. Het grootste gedeelte van het jaar stookt u elektrisch en de ketel op gas springt alleen op hele koude dagen bij. Met een hybride warmtepomp kunt u tot wel 75% op uw gasverbruik besparen.

Duurzame oplossingen bij Van der Velden installaties

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bel ons op: 0499 - 490092
Stuur ons een e-mail: info@vanderveldeninstallaties.nl