Bel ons op: 0499 - 490092

Opwekken van warmte in uw woning

Als installateur concentreren we ons op het besparen van energie bij de opwekking van warmte in uw woning, het verwarmen van water voor onder andere de douche en het bad en het verbruik van water. Dat laatste lijkt minder voor de hand liggend, maar vergeet niet dat de productie van het kwalitatief hoogstaande water dat wij dagelijks verbruiken ook veel energie kost.

Denk aan het milieu

Door energie te besparen, sparen we niet alleen geld, maar ook ons milieu!

  1. Alvast een paar eenvoudige, goedkopere oplossingen om zelf energie te besparen:
    als de boiler of combiketel ver van de keuken hangt, gaat veel water verloren voordat bijvoorbeeld de afwas kan worden gedaan. Kies dan voor een 10-liter boilertje in de keuken. Wij plaatsen ze ook achter de plint van de keuken zodat er geen ruimte in het kastje verloren gaat.
  2. jaarlijks onderhoud aan uw combiketel, gasboiler of geiser vermindert niet alleen het risico op storingen en de kosten van reparatie, maar zorgt ook voor een efficiƫnter gasverbruik en een veilige afvoer van rookgassen.
  3. vervang uw standaard douchemengkraan door een douchethermostaat: het douchewater is sneller op de juiste temperatuur waardoor u zowel water als gas of elektriciteit bespaart.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bel ons op: 0499 - 490092
Stuur ons een e-mail: info@vanderveldeninstallaties.nl