Bel ons op: 0499 - 490092

Warmteoplossingen en kwaliteit

Al ruim 70 jaar produceren wij prijswinnende verwarmingsproducten, waarbij ontwikkeling van vernieuwende warmteoplossingen en kwaliteit centraal staat. En dat “gewoon” in Nederland. Met gedegen vakmanschap en Achterhoekse nuchterheid genieten inmiddels -wereldwijd- ruim 1.000.000 huishoudens van onze duurzame verwarmingsproducten.

Comfort en betrouwbaarheid

Op de juiste manier je woning voorzien van warmte en warm water is geen eenvoudige opgave. Kies je voor een CV-ketel, een warmtepomp, een boiler, een zonneboiler of een combinatie hiervan? Je wilt zeker weten dat je kiest voor comfort en betrouwbaarheid.

De zekerheden van ATAG

De belangrijkste zekerheden van ATAG op een rijtje:

  • Zuinig, dankzij het hoge rendement gaat je energieverbruik omlaag. Zo bespaar je op je energiekosten – jarenlang!
  • Milieuvriendelijk, CO₂-neutraal in 2050 is het gedachtegoed van ATAG. ATAG producten hebben een schone verbranding en een zeer lage uitstoot zorgen voor een lage milieubelasting.
  • Betrouwbaar, ATAG verwarmingsproducten wordt aangeboden met een garantieonderdelenplan.
  • Kwaliteit, verschillende ATAG producten zijn als testwinnaar uit diverse Europese consumententesten naar voren gekomen. Sinds 1999 speelt ATAG hierin een belangrijke rol.
  • Comfortabel, optimaal comfort dankzij snelle opwarming en warmwaterlevering.
  • Intelligent, ATAG verwarmingsproducten passen zich aan naar de gevraagde warmtebehoefte, zodat ze nooit harder hoeven te werken dan nodig is.
  • Onderhoudsvriendelijk, het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen vragen van de ATAG verwarmingsproducten weinig onderhoud.
  • Veilig, alle ATAG verwarmingsproducten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidswetgeving.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bel ons op: 0499 - 490092
Stuur ons een e-mail: info@vanderveldeninstallaties.nl