Lees ons verhaal

Een nieuw begin, een frisse start.
Dat is de reden dat we even contact met u zoeken.

Wat is er nieuw?

Om te beginnen: we zijn verhuisd. We hebben onze nieuwe zaak geopend aan de Ambachtsweg 12 in Best. Een nieuw kantoor en een nieuwe opslagruimte. Onze winkel en showroom hebben we vaarwel gezegd.
We leggen ons toe op waar we het beste in zijn: thermische installatietechniek. Daarbij hoort ook een nieuwe naam: Van der Velden Installaties. Natuurlijk zijn we onder die naam ook op het internet te vinden: www.vanderveldeninstallaties.nl.
Sinds 1898 – dat is inmiddels 120 jaar geleden – is Van der Velden een gevestigde naam in Eindhoven en omgeving. Een gevestigde naam als het gaat om installatietechniek voor thermische installaties: haarden, radiatoren, warmtepompen, cv-ketels en alles wat daarmee te maken heeft. En niet alleen verkoop en levering, want voor ruim 1800 (!) gezinnen verzorgen wij het onderhoud van hun installaties.

Met andere woorden: verkoop en onderhoud van gasgestookte installaties. Dat is allemaal bekend en vertrouwd. Daar is niets nieuws onder de zon.

Maar er is meer.

Sinds een jaar of zeven specialiseren we ons – naast die gasgestookte installaties – in duurzame oplossingen. Daarbij kunt u denken aan zonnepanelen, zonneboilers, pv-installaties en aanverwante systemen. Natuurlijk inclusief onderdelenservice en onderhoud.
Deze moderne, duurzame systemen hebben de toekomst. En dus zorgen wij ervoor dat Van der Velden Installaties hét adres is en blijft voor toekomstbestendige warmtevoorziening.
Is dan echt alles veranderd? Nee, zeker niet.
Wat hetzelfde is gebleven en nooit zal veranderen, is onze toewijding aan u, onze klanten. Klantgerichtheid en service zijn onze handelsmerken, en dat blijft zo. We zijn trots op onze 120 jaar geschiedenis en het vertrouwen dat daaruit spreekt. We zullen dat nooit beschamen.
We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Een toekomst met ons personeel, onze leveranciers, maar eerst en vooral met u, onze klanten.

Daarom: graag tot spoedig ziens!