Historie sinds 1898

Bewezen kennis en vakmanschap!

Van der Velden Installaties. Al 120 jaar een vaste waarde. Al meer dan een eeuw hét adres voor thermische installaties en installatietechniek. Maar met een nieuwe naam, een nieuw adres en een nieuwe website.

Wij leveren, installeren en onderhouden uw gasgestookte installaties. Haarden, radiatoren, cv-installaties, warmtepompen en alles wat daarmee te maken heeft. Kwaliteit van oudsher. Bekend en vertrouwd.

Daarnaast specialiseren we ons in duurzame oplossingen: zonnepanelen, zonneboilers, pv-installaties en aanverwante systemen. Dus ook als u uw woning toekomstbestendig wilt maken, bent u bij Van der Velden Installaties aan het juiste adres.

Kijk eens rond op onze website. U vindt er vast wat u zoekt. En mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, bel ons dan. We staan u met liefde en plezier te woord en geven u de informatie die u nodig hebt. We zijn bereikbaar op 0499-49 00 92.

Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@vanderveldeninstallaties.nl. Of maak gebruik van het formulier op de contactpagina.

Beter nog: kom eens langs op ons nieuwe kantoor aan de Ambachtsweg 12 in Best. We nemen rustig de tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken.